Κατηγορίες

Κατασκευαστές

MikroTik LHGG-60ad kit, Wireless Wire Dish, 60GHz, L3, Complete Link Kit (2 units)

MikroTik LHGG-60ad kit, Wireless Wire Dish, 60GHz, L3, Complete Link Kit (2 units)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Store Price: 327,60 €
254,03 € χωρίς Φ.Π.Α.
315,00 € με Φ.Π.Α.

LHGG-60ad

Διαθεσιμότητα : Αυτο το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα


Notify me when available

Βρήκατε το προϊόν φθηνότερο; Παρακαλώ ενημερώστε μας

MikroTik LHGG-60ad kit, Wireless Wire Dish, 60GHz, L3, Complete Link Kit (2 units)

Τιμή καταστήματος: 254.03€

Προσωπικά στοιχεία
Ονοματεπώνυμο
*
:
Email
*
:
Τηλέφωνο
:

Πληροφορίες προϊόντος
Διεύθυνση
*
:
Τιμή ανταγωνιστή
*
:

Σχόλια
*Απαραίτητα πεδία


Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν; Ρωτήστε μας.

MikroTik LHGG-60ad kit, Wireless Wire Dish, 60GHz, L3, Complete Link Kit (2 units)

Τιμή: 254.03€

Προσωπικές πληροφορίες
Ονοματεπώνυμο
*
:
E-mail
*
:
Τηλέφωνο
:


Κάντε την ερώτησή σας
*
*Απαραίτητα πεδία


Προσέθεσε στην λίστα επιθυμούμενων

This amazing kit makes a secure AES encrypted 60 GHz wireless link that is not affected by the crowded WiFi spectrum, offering a stable and fast link for distances of 1500 meters or more. Simply point the included devices at one another and power them on, they are already preconfigured to connect automatically and will make a 2 Gb/s aggregate link.

The box includes two LHGG-60ad devices that are already paired together, power supplies, PoE injectors and mounting kits for both devices.

 
Product code RBLHGG-60adkit
Architecture ARM 32bit
CPU IPQ-4019
CPU core count 4
CPU nominal frequency 716.8 MHz
Dimensions Ø 391 x 222 mm
License level 3
Operating System RouterOS
Size of RAM 256 MB
Storage size 16 MB
Storage type FLASH
Tested ambient temperature -40°C to 55°C
Suggested price $298.00
 

Powering

Details
PoE in 802.3af/at
PoE in input Voltage 12-57 V
Number of DC inputs 1 (PoE-IN)
Max power consumption 5 W
 

Ethernet

Details
10/100/1000 Ethernet ports 1

 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ασύρματης συσκευής

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις τοπικές αρχές ραδιοσυχνοτήτων πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό υψηλής ισχύος που το προϊόν αυτό θα μπορούσε να έχει.
Αποσαφήνιση της μέγιστης επιτρεπόμενης E.R.P. που είναι νόμιμη στη χώρα σας και να το προσαρμόσετε (εάν αυτό υπάρχει δυνατότητα) AP σας / CPE / router / Wireless Bridge αναλόγως το ERP της ασύρματης συσκευής σας.

Αν έχετε αγοράσει τη συσκευή σας συμφωνείτε να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις τοπικούς νόμους σας και τις τοπικές συστάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ραδιοσυχνοτήτων στη χώρα όπου θα το χρησιμοποιήσετε.

Αν έχετε αγοράσει τη συσκευή συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 100mW ERP σε 2.4Ghz μπάντα στην Ελλάδα και όχι περισσότερο από 1w ERP στην ζώνη των 5GHz. Σε περίπτωση που η συσκευή μεταδίδει με περισσότερα από 100mW σε 2.4Ghz μπάντα και 1w στην ζώνη των 5GHz, συμφωνείτε να μην το χρησιμοποιήσετε μέσα στην ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ.

Σε περίπτωση που η συσκευή μπορεί να μεταδώσει σε άλλες συχνότητες από 2,412 - 2,485 5,450 - 5,750 Mhz και Mhz (εξωτερική χρήση) συμφωνείτε να μην το χρησιμοποιήσετε στην ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, εκτός αν μπορείτε να πάρετε μια άδεια για να το χρησιμοποιήσετε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση των ραδιοσυχνοτήτων της χώρα σας.
 
 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

παρούσα ανάρτηση δεν αποτελεί προσφορά κατά την έννοια του νόμου, ούτε ακόμη και η τοποθέτηση προιόντος στο καλάθι δεν αποτελεί ούτε προσφορά, ούτε προμήθεια αλλά ούτε και πώληση απο απόσταση. Η επιβεβαίωση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας,  η αποδοχή απο την πλευρά της εταιρίας του αιτήματος που έχει διατυπωθεί μέσω αυτού του ηλεκτρονικού μέσου απο τον πελάτη ταυτόχρονα με την αποδοχή της ύπαρξης του προιόντος στην αποθήκη, αποτελεί και μόνον τότε προσφορά προς τον πελάτη για το συγκεκριμένο προιόν,  και μόνο η αποστολή ενυπόγραφου προτιμολογίου αποτελεί απόδειξη περί της πώλησης απο απόσταση και της διαθεσιμότητας για τον συγκεκριμένο πελάτη.
Η προμήθεια κατά την έννοια του Π.Δ.98/2017 που ενσωματώνει την οδηγία 2014/53/ΕΕ, υφίσταται μόνον όταν και εάν ο πελάτης έχει παραλάβει το προιόν το οποίο ζήτησε και το οποίο του απεστάλει ταχυδρομικά η με μεταφορική.
Υποβάλλοντας αίτημα για μελλοντική προμήθεια μέσω αυτού του τεχνικού μέσου, αποδέχεστε ότι υποβάλλεται αίτημα το οποίο θα πάρει την μορφή πώλησης απο απόσταση μετά την αποστολή απο την εταιρίας μας ενυπόγραφου προτιμολογίου και ότι η προμήθεια ολοκληρώνεται και υφίσταται μόνον όταν παραλάβεται το αιτηθέν προιόν, αλλως η όλη αυτή διαδικασία δεν αποτελεί ούτε πώληση απο απόσταση ούτε προμήθεια προιόντος.
 

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Φ.Π.Α. 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Στις τιμές δεν συμπεριλ. το Φ.Π.Α.

Καλάθι Πληρωμή

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα