Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ubiquiti AirFiber 11FX Low-Band Duplexer (AF-11FX-DUP-L)

Ubiquiti AirFiber 11FX Low-Band Duplexer (AF-11FX-DUP-L)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Store Price: 259,21 €
201,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
249,24 € με Φ.Π.Α.

AF-11FX-DUP-L

Διαθεσιμότητα : Αυτο το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα


Notify me when available

Βρήκατε το προϊόν φθηνότερο; Παρακαλώ ενημερώστε μας

Ubiquiti AirFiber 11FX Low-Band Duplexer (AF-11FX-DUP-L)

Τιμή καταστήματος: 201€

Προσωπικά στοιχεία
Ονοματεπώνυμο
*
:
Email
*
:
Τηλέφωνο
:

Πληροφορίες προϊόντος
Διεύθυνση
*
:
Τιμή ανταγωνιστή
*
:

Σχόλια
*Απαραίτητα πεδία


Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν; Ρωτήστε μας.

Ubiquiti AirFiber 11FX Low-Band Duplexer (AF-11FX-DUP-L)

Τιμή: 201€

Προσωπικές πληροφορίες
Ονοματεπώνυμο
*
:
E-mail
*
:
Τηλέφωνο
:


Κάντε την ερώτησή σας
*
*Απαραίτητα πεδία


Προσέθεσε στην λίστα επιθυμούμενων

The AF-11FX features a unique modular duplexer design to suit multiple frequency configurations. 

Each AF-11FX radio can be configured to support any allowable frequency by simply changing the duplexers for high-band or low-band use in the 10.7 - 11.7 GHz allocation. 

Each duplexer has a low channel and a high channel connector. It allows to simply configuration of Tx and Rx frequencies using the same model of duplexer on each side of radio link - reversing the position of the duplexer allows to fit the frequencies of both devices.Frequencies:

DuplexerLow ChannelHigh Channel
AF-11FX-L (Low-Band Duplexer) 10.700 - 10.955 GHz 11.200 - 11.445 GHz
AF-11FX-H (High-Band Duplexer) 10.940 - 11.200 GHz 11.440 - 11.700 GHz

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ασύρματης συσκευής

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις τοπικές αρχές ραδιοσυχνοτήτων πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό υψηλής ισχύος που το προϊόν αυτό θα μπορούσε να έχει.
Αποσαφήνιση της μέγιστης επιτρεπόμενης E.R.P. που είναι νόμιμη στη χώρα σας και να το προσαρμόσετε (εάν αυτό υπάρχει δυνατότητα) AP σας / CPE / router / Wireless Bridge αναλόγως το ERP της ασύρματης συσκευής σας.

Αν έχετε αγοράσει τη συσκευή σας συμφωνείτε να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις τοπικούς νόμους σας και τις τοπικές συστάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ραδιοσυχνοτήτων στη χώρα όπου θα το χρησιμοποιήσετε.

Αν έχετε αγοράσει τη συσκευή συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 100mW ERP σε 2.4Ghz μπάντα στην Ελλάδα και όχι περισσότερο από 1w ERP στην ζώνη των 5GHz. Σε περίπτωση που η συσκευή μεταδίδει με περισσότερα από 100mW σε 2.4Ghz μπάντα και 1w στην ζώνη των 5GHz, συμφωνείτε να μην το χρησιμοποιήσετε μέσα στην ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ.

Σε περίπτωση που η συσκευή μπορεί να μεταδώσει σε άλλες συχνότητες από 2,412 - 2,485 5,450 - 5,750 Mhz και Mhz (εξωτερική χρήση) συμφωνείτε να μην το χρησιμοποιήσετε στην ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, εκτός αν μπορείτε να πάρετε μια άδεια για να το χρησιμοποιήσετε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση των ραδιοσυχνοτήτων της χώρα σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

παρούσα ανάρτηση δεν αποτελεί προσφορά κατά την έννοια του νόμου, ούτε ακόμη και η τοποθέτηση προιόντος στο καλάθι δεν αποτελεί ούτε προσφορά, ούτε προμήθεια αλλά ούτε και πώληση απο απόσταση. Η επιβεβαίωση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας,  η αποδοχή απο την πλευρά της εταιρίας του αιτήματος που έχει διατυπωθεί μέσω αυτού του ηλεκτρονικού μέσου απο τον πελάτη ταυτόχρονα με την αποδοχή της ύπαρξης του προιόντος στην αποθήκη, αποτελεί και μόνον τότε προσφορά προς τον πελάτη για το συγκεκριμένο προιόν,  και μόνο η αποστολή ενυπόγραφου προτιμολογίου αποτελεί απόδειξη περί της πώλησης απο απόσταση και της διαθεσιμότητας για τον συγκεκριμένο πελάτη.
Η προμήθεια κατά την έννοια του Π.Δ.98/2017 που ενσωματώνει την οδηγία 2014/53/ΕΕ, υφίσταται μόνον όταν και εάν ο πελάτης έχει παραλάβει το προιόν το οποίο ζήτησε και το οποίο του απεστάλει ταχυδρομικά η με μεταφορική.
Υποβάλλοντας αίτημα για μελλοντική προμήθεια μέσω αυτού του τεχνικού μέσου, αποδέχεστε ότι υποβάλλεται αίτημα το οποίο θα πάρει την μορφή πώλησης απο απόσταση μετά την αποστολή απο την εταιρίας μας ενυπόγραφου προτιμολογίου και ότι η προμήθεια ολοκληρώνεται και υφίσταται μόνον όταν παραλάβεται το αιτηθέν προιόν, αλλως η όλη αυτή διαδικασία δεν αποτελεί ούτε πώληση απο απόσταση ούτε προμήθεια προιόντος.

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Φ.Π.Α. 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Στις τιμές δεν συμπεριλ. το Φ.Π.Α.

Καλάθι Πληρωμή

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα