Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Υπευθυνη πωλήσεων
Call us
Μηχανικός πωλήσεων
Call us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στο tplink.gr, είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλιστεί η προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών μας. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει δημιουργηθεί για την προστασία των πελατών μας.

Αυτή η σελίδα περιγράφει γιατί έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τους πελάτες, τι πληροφορίες συλλέγουμε, πώς θα τις συλλέξουμε, που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, και να μας πείτε αν προτιμάτε να περιορίστει η χρήση των πληροφοριών.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί ένα σύστημα για μια ασφαλή παραγγελία και διαδικασία πληρωμής. Το σύστημα μας δεν επεξεργάζεται τις πιστωτικές σας κάρτες, αυτό το πραγματοποιεί η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε η οποία κρυπτογραφεί τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας πριν από την μετάδοση μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας Secure Socket Layer (SSL) τεχνολογία κρυπτογράφησης (περισσότερες πληροφορίες στην συνεργαζόμενη με εμάς τράπεζα).

Ωστόσο, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου δικτύου μπορεί να είναι εγγυημένη για να είναι 100% ασφαλής.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίστούν τα προσωπικά σας στοιχεία που λαμβάνουμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε σε εμάς (δεν αναφερόμαστε στις πληροφορίες που αποθηκεύνται σε εμάς).

 

H ασφάλει των προσωπικών σας δεδομένων , καλύπτεται απο  το password που επιλέγεται όταν γίνεστε μέλος του www.tplink.gr.

Για να εμφανιστεί  οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο που αφορά είτε τις παραγγελίες σας είτε τα προσωπικά σας στοιχεία που διατηρούμε κατόπιν δικής σας συνένεσης , θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password που έχετε επιλέξει. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.  Σας συμβουλεύουμε να επιλέγεται password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και σύμβολα. Συνίσταται η συχνή αλλαγή των passwords. Αν έχετε χάσει το password μπορείται να ακολουθείσετε την διαδικασία ανάνηψης του password.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.tplink.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Οι προσωπικές πληροφορίες (όπως όνομα, επώνυμο, φυσική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικοί αριθμοί, κλπ.) που καταχωρούν οι  χρήστες η πελάτες του δικτυακού τόπου www.tplink.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της διεξαγωγής εμπορικών συναλλαγών και μάλιστα ηλεκτρονικών συναλλαγών που επιλεγονται και καθορίζονται αποκλειστικά  από τους χρήστες και πελάτες του δικτυακού τόπου www.tplink.gr.

Η συλλογή και επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση των σχετικών αρχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από oρισμένα ειδικά στελέχη του tplink. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο της επεξεργασίας και αποθήκευσης τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 σχετικά με την προστασία των φυσικών η νομικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η tplink.gr δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών που δηλώθηκαν μέσω www.tplink.gr. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιηεί τα αρχειοθετημένα δεδομένα σε συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες, ως μέρος της υποστήριξη, προώθηση η και  εκτέλεση της επιχείρησης ηλεκτρονικών πληρωμών.  

Στοιχεία του τηρούμενου αρχείου προσωπικών δεδομένων μπορούν να αποσταλούν ή να κοινοποιηθούν σε αρμόδιες δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, εάν η αποστολή η η κοινοποίηση επιβάλλονται από την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία ή ύστερα απο σχετική δικαστική απόφαση.

Η αποστολή ή ανακοίνωση των δεδομένων των χρηστών-πελατών  σε αυτούς τους αποδέκτες θα γίνεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει.

Οι χρήστες-πελάτες έχουν το δικαίωμα στην πληροφόρηση, την πρόσβαση και έκφραση αντιρρήσεων για την επεξεργασία και τη διαβίβαση των δεδομένων τους, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Η tplink.gr ορίζει ρητά ότι δεν αποτελούν φυσικό  αντικείμενο της εταιρίας, η  συλλογής και η επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών-πελατών κατά την έννοια του άρθρου 2, σημείο.

 

Πώς γίνεται η Συγκέντρωση και Χρήση Πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τον λογαριασμό σας για να συλλέξουμε τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας γρήγορα και με ακρίβεια και να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Όταν γίνει η παραγγελία σας από την tplink.gr, συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες: το όνομα σας, τον αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό φαξ.  Τα στοιχεία χρέωσης (αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης και διεύθυνση χρέωσης) ΔΕΝ τα συλλέγουμε , γιατί η συναλλαγή γίνεται στο διαδικτυακό περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες αποστολής για τους αποδέκτες του προϊόντος για να διασφαλιστεί η σωστή παράδοση

Δεν μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με κανένα τρίτο μέρος που δεν συμμετέχει άμεσα στην επεξεργασία, την προετοιμασία, ή την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση συγχώνευσης, ενοποίησης, ή πώληση ή μεταβίβαση όλων ή σχεδόν όλων των περιουσιακών στοιχείων ή επιχείρηση της tplink.gr τότε οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τους πελάτες μας μπορούν να μεταφερθούν ως περιουσιακό στοιχείο στη νέα εταιρεία.

Ωστόσο, η χρήση των εν λόγω πληροφοριών από οποιοδήποτε διάδοχο θα συνεχίσει να διέπεται από τους όρους της παρούσας πολιτικής απορρήτου, όπως έχει τροποποιηθεί με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε τροποποίησης μετά την εν λόγω συναλλαγή.

 

Πώς να κάνει αλλαγές στις πληροφορίες σας

Για να ενημερώσετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία που έχετε ήδη και παρέχονται από την tplink.gr, απλά συνδεθείτε με το λογαριασμό σας σε αυτή την ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κεντρικό μενού - το λογαριασμό μου.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Ένα "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας από μια τοποθεσία Web που αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να μας πείτε ότι είστε εκ των προτέρων πελάτη μας και να προσφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά για σας, για παράδειγμα, για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις επιλογές του προϊόντος σας όπως ψωνίζετε στην ιστοσελίδα μας.

Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσει προσωπικά στοιχεία (εκτός από το όνομα σας) ή οικονομικές πληροφορίες.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά οι περισσότεροι σας επιτρέπουν να αναθέσει τον browser σας για να αποτρέψει τη χρήση τους.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, το καλάθι αγορών θα εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά.

 

Η συγκατάθεσή σας και αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτικότητας

Με την επιφύλαξη των παραπάνω διατάξεων, για την χρήση της ιστοσελίδας μας, τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών από εμάς σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικότητας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα.

Μπορούμε να αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας από καιρό σε καιρό και εμείς θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές έτσι ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις πληροφορίες που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και κάτω από ποιες συνθήκες μπορούμε να το αποκαλύψουμε.

 

Η χρήση της εφαρμογής www.tplink.gr συνεπάγεται την παροχή της συγκατάθεσης του χρήστη-πελάτη για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που δηλώνει μέσω της εν λόγω εφαρμογής  από τα ειδικά στελέχη της tplink και την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, για το σκοπό της διασφάλισης της δυνατότητας επικοινωνίας του χρήστη-πελάτη με το www.tplink.gr και τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών η τηλεφωνικών η φυσικών του παραγγελιών και  πληρωμών που διενεργεί μέσω αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε του όρους και τις συνθήκες χρήσης.


Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Φ.Π.Α. 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Στις τιμές δεν συμπεριλ. το Φ.Π.Α.

Καλάθι Πληρωμή

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα